Heincz Gábor Biga kellemetlen balesetet szenvedett

Heincz Gábor Biga
Vágólapra másolva!
Május 7-én Mischinger Péter, Cserpes Laura és Heincz Gábor Biga lesznek a vendégek Szulák Andreánál, a Life TV-n, a Nyugi! Köztünk marad-ban, este tíztől.
Vágólapra másolva!

Egy külföldi fellépése során már a színpadon állt, tíz másodperccel a kezdés előtt: szólt a zene, a függöny majdnem felnyílt, amikor félrenyelte a negrót, majd úgy beverte a könyökét, hogy az teljesen elzsibbadt. Végül úgy állt színpadra, hogy egy ideig se énekelni, se gitározni nem tudott – mesélte a felvételen.

Heincz Gábor Biga Forrás: Instagram, Heincz Gábor Biga

Az öccsével mindig is csibészkedtek egymással. Egyszer beásta őt a homokba, majd otthagyta, végül a szülei szabadították ki puszta kézzel. Mint mesélte a műsor felvételén, nagyon szétszórt, állandóan elhagyja a cuccait, beleértve az autóját is. Volt olyan, hogy a parkoló igazgatóját hívta, mert nem találta a kocsit.

Egy kapcsolatban nagyon fontos neki a privát szféra, ugyanakkor az őszinteség nála alapvető feltétel - mesélte. Jól ismeri magát, a hiányosságait és az adottságait.

Mischinger Péter az első Exatlon karakteres szereplője volt, ő is adomázott az adásban. Egy irodaházban dolgozott, és fel akart vágni a kollégái előtt, hogy milyen jól tud motorozni. Még mielőtt felülhetett volna a motorra a járdán elesett, sokan látták, roppant kellemetlen volt neki – mesélte. Bővebben este tíztől a Life TV-n.