Orosz Barbara egy durva szakítás után talált rá új szenvedélyére

2020.05.12. 14:26

A TV2 műsorvezetője évek óta fest, bizonyos időszakokban csak így tud kikapcsolni.

Orosz Barbara egy festőállvány mellett pózolva vallotta be, hogy évekkel ezelőtt kezdett festeni, és vannak olyan időszakok, amikor így tud leginkább kikapcsolni.

"Évekkel ezelőtt habarodtam bele a festésbe. Egy durva szakítás sodort a művészellátóba, ahol dühömben felvásároltam minden vad színt, hatalmas vásznat, állványt, amit aztán cipelhettem fel a negyedikre. Szakadt rólam a víz, nagyon akartam létrehozni, alkotni, beletenni minden fájdalmamat, bizonyítani, hogy meg tudom csinálni, létre tudok a semmiből hozni valamit, amit aztán kiteszek a falra, és igenis szeretni fogom, az enyém lesz, és nem lesz vállalhatatlan vagy csúnya- vagy ha mégis, azért megígértem magamnak, hogy legalábbis nem dobom ki" - írta oldalán.

"Végül szelíd, pasztell, arany háztetők születtek a vásznon, semmi vadság, lázadás, semmi vörös gyilkos düh. Imádom a mai napig. Annyi érzelem van abban a képben, nem is lehet nem szeretni. Beilleszkedett az otthonom hangulatába rögtön. Vannak időszakok, amikor csak a festés kapcsol ki, csak a színekkel való jàtszadozás simítja el a lelkemet, mint egy jó kis múltszázadi faszenes vasaló, ami egy érzékeny selyemhez talán nem való, de néha a finom anyagoknak sem árt egy kis meggyepálás. Valóságosabbak lesznek tőle. Mint ahogy minden sérüléstől erősebbek leszünk" - áll a bejegyzésben.

TOVÁBBI CIKKEK