Nagy Kata: Nem éreztem jól magam bezárva, de újra forgatunk

Nagy Kata
Vágólapra másolva!
A Kincses Patríciát alakító Nagy Kata nagyon örül annak, hogy újra a Jóban Rosszban stábjával dolgozhat. Egyelőre máshova nem is jár a stúdión kívül, ahol teljes biztonságban érzi magát, a bevásárlásokat is a párja intézi. A színésznő az önkéntes karantén nagy részét Egerben töltötte, az Origónak elmesélte, mivel teltek a napjai a szüleinél.
Vágólapra másolva!

Mennyi ideig tartott a karantén, és hol töltötte ezt az időszakot?

Március közepén kezdtük el a párommal az önkéntes karantént, én akkor el is mentem vidékre. Egerben lakik anyukám, ott élnek a nagyszüleim is, így velük tölthettem most nagyon sok időt.

Pont mielőtt ez az egész történt, elkezdtem személyi edzőhöz járni, de online is tart nekem órákat, így heti háromszor, négyszer edzek. Nyilván teremben jobb lenne, de így is teljesen oké.

Forrás: Nagy Kata/Instagram

Otthon is oda tudott figyelni a rendszeres mozgásra?

Az online órákon mindig részt vettem, de a nagymamám hamar szabotálta a diétámat. Mindenféle kelt kalácstól kezdve a nokedlin át minden volt az asztalon. Így teltek a napok, nagyon élveztem.

Mit szólt, hogy újraindul a forgatás?

Nagyon örültem a hírnek, mert nagyon összetartó csapat vagyunk, jó volt újra látni mindenkit. Nyáron mindig van egy hónapos leállás, amikor nyaralunk, pihenünk, de ez egy teljesen más helyzet volt.

Forrás: Nagy Kata/Instagram

Mennyiben más a forgatás a járvány ideje alatt?

Kicsit furcsa volt, mert végig maszkban voltunk, és elég sok a biztonsági intézkedés a cipőtalp fertőtlenítésétől a szájmaszkig. Például a sminkszobát is áttelepítették egy másik, jobban szellőző helyre, mindenkinek van külön sminkkészlete. Le a kalappal azok előtt, akik ezt ilyen profin megszervezték nekünk.

amit ködgenerátorokkal terítettek szét minden helyiségben, még sosem láttam ilyet, de nagyon érdekes volt.

A munka mellett mi az, amit még visszavett a normál életritmusból?

Egyelőre csak forgatni megyek, sehova nem járok, még vásárolni sem. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a párom szokott elmenni a boltba, de ő sem megy máshova.

Forrás: Nagy Kata/Instagram

Mi hiányzik a legjobban?

Elég rohangálós vagyok, egész nap jövök-megyek, ez már nagyon hiányzik. És az is, hogy szépen felöltözzek, sminkeljek.

Most végre kicsit visszazökkentem a normál életbe, és nagyon várom, hogy teljesen helyreálljon a rend.