Válságba került Hódi Pamela kapcsolata

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Hódi Pamela minden nap rendszeresen tartja a kapcsolatot a rajongóival, akiknek feltűnt, hogy jó ideje nincsenek közös képei a vőlegényével. Az oldalán beindultak a találgatások, hogy együtt vannak-e még egyáltalán.
Vágólapra másolva!

A napokban egy hosszú bejegyzésben tudatta a modell, hogy többet nem lehet kommenteket fűzni a képeihez, mint írta, nem szeretné olvasni a sok találgatást. A posztban türelmet és együttérzést kért a rajongóitól, de nem árulta el, hogy mire gondol, a párkapcsolatával vannak-e problémák.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Hódi Pamela és focista vőlegénye, Tóth Bence a koronavírusra hivatkozva elhalasztották az idén nyárra tervezett esküvőjüket, arról azonban eddig nem esett szó, hogy a kapcsolatuk is megingott volna. A modell május elseje óta nem posztol közös fotót a vőlegényével, és mikor ez feltűnt a rajongótáborának, így üzent nekik: "Vannak dolgok, amit nehéz magának a léleknek feldolgozni, biztos ismeritek azt, hogy magánélet. Egyszerűen egyes emberek nem hagynak nekem erre időt, és ami egyébként is nehéz, ők még nehezebbé teszik."

Hódi Pamela egyelőre nem reagált a pletykákra, oldalán sem posztolt a témában, és egyelőre a lapoknak sem akar nyilatkozni.