Újra betörtek a TV2 műsorvezetőjének otthonába

Vámos Erika
Vágólapra másolva!
Újra betörők jártak Vámos Erika házában, aki az első ilyen eset után nagyon megijedt, és a költözésen is elgondolkodott, most viszont kihangsúlyozta: nem tervezi elhagyni az otthonát, és nem hajlandó rettegésben élni.
Vágólapra másolva!

Többször előfordult, hogy betörtek Vámos Erikához, de általában csak a kertig jutottak, és szerszámokat vittek el, de olyan is volt, hogy a házba is bementek. Ekkor a műsorvezető annyira megijedt, hogy a fürdőszobába zárkózva várta meg a rendőröket. Legutóbb a héten volt nála betörés, erről mesélt a Mokkában.

Valószínűleg nem egy profi betörő volt, hanem aki körülnézett. Talált némi készpénzt, meg talán még néhány apróságot" - mondta. "Nem ráz meg annyira az eset, kezdek hozzászokni" - tette hozzá, mivel több alkalommal is járt már így.

Először 2011-ben törtek be hozzá, akkor hárman mentek be a nappalijába, míg tévét nézett. "Hisztériás rohamot kaptam, hallottam, ahogy csapkodták a szekrényajtókat, és tudták, hogy ott vagyok" - idézte fel, és hasonló eset előfordult máskor is. Azóta a párjával él a házban, és riasztóberendezése is van. Már nem sokáig fognak itt lakni, építkeznek, de nem menekülésről van szó, csak szeretnének egy nagyobb házba költözni.