Görög Zita hónapok óta otthon van a gyerekekkel, magára alig volt ideje, de most mindent újratervezett.

A modell az Instagramján számolt be arról, hogy nagyon le volt terhelve az elmúlt időszakban, most kezd magához térni. "Jó picit egyedül a teraszon. Új napirend, picit több felelősség a gyerekeknek és nekünk is jut pár perc bambulás" - kezdte a bejegyzést.

"Az elején nekik akartuk nagyon megkönnyíteni a helyzetet, és megválaszolni minden kérdésük, kioldani a mélyen bujkáló félelmeiket. Alkalmazkodni, online tanulni, barátok és hobbi nélkül élni hirtelen, óriási változás. Annyira rájuk koncentráltam, hogy elfelejtkeztem magamról, magunkról. A 7 hét környékén olyan fáradt lettem, hogy már az alvás sem segített. Megálltunk, és megnéztük mit lehetne másképp. Nem a főzés, nem a gyerekek, nem a bezártság miatt kellett. Magam miatt. Semmi nem hiányzik, ha őszinte akarok lenni. Egy mozi, vagy egy vacsi kettesben persze beleférne, de valójában mindenkit tehermentesiteni akartam és kimerültem. Most jobban figyelnek rám. És jól esik" - írta.

Mostanra tanulták meg jobban beosztani az időt és a feladatokat, a nagyobb gyerekek pedig besegítenek neki a kisbaba körül. Újra jár hozzájuk bébiszitter is, aki elsősorban jelenleg a tanulásban segít. "Az autónk tönkrement a nagy állásban, és lassan nem felejtem el, hogy csak 9-ig mehetünk boltba. Szóval, mi így. Eddig sem éreztem magunkat annyira szervezetlennek, de most remélem a végéig harmonikusabb családi életünk lesz" - részletezte.