Csepregi Éva elmesélte, mit csinált két hónapig

Csepregi Éva interjú 2015 május 13-án Csepregi Éva interjú 2015 május 13-án
Csepregi Éva interjú 2015 május 13-án
Vágólapra másolva!
Az énekesnő élvezi, hogy otthon lehet, csak szájmaszkban hagyja el a lakását, és egyedül a fiáékkal találkozik rendszeresen.
Vágólapra másolva!

"Három éve lakom itt, és mivel mindig úton voltam, keveset tudtam itthon lenni. Most ismerem ki a lakást, rakodok, pakolok, főzök. Arra vigyázok, hogy legyen meg a napi rutin. Ezt komolyan veszem, mert ha lustulok, arra gondolok, mi lesz, ha holnap fel kell menni a színpadra?

Vettem magamnak egy szintetizátort, azon elevenítem fel azt, ami a zongorázási tudományomból megmaradt" - mesélte a Borsnak a napjairól.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nincs mese, csinálni kell. Most magamtól fogok hozzá, és kiegészítem egy kis szobabiciklizéssel. Azt is úgy bírom ki, ha közben nézem a History Channelt. Most van idő tévézni. Olvasok, sorozatokat nézek. De van, hogy erőt veszek magamon, és a lakópark környékén sétálok maszkban. Élvezem, hogy tavasz, nyár lett" - mondta, és azt is elárulta, hogy a fiáékkal szokott csak találkozni, de tartják egymástól a távolságot, a teraszra szoktak kiülni egy ebédre, kávéra.