Régi szenvedélyéről mesélt a Mokka műsorvezetője

Pachmann Péter, Interjú, TV2,  televíziós szerkesztő, műsorvezető, 2016. 06. 08.
2016. június 8-án készült interjú képei Pachmann Péterről a TV2 televíziós szerkesztő, műsorvezetőjéről.
Vágólapra másolva!
Pachmann Péter nagyon otthonosan mozog a konyhában, a karantén ideje alatt pedig bőven volt ideje főzni, alkotásait pedig meg is mutatta a rajongóinak.
Vágólapra másolva!

A Mokka műsorvezetőjének a koronavírus-járvány miatti korlátozásoknak köszönhetően volt ideje kiteljesedni, olyan ételkülönlegességeket alkotott, amik bizony egy szakácskönyvben is megállnák a helyüket. "A főzés nem újkeletű szenvedélyem, régóta főzök, de az igaz, hogy csak mostanában kezdtem el megosztani a Facebookon, hogy mi készült a konyhámban. Évekkel ezelőtt még egy főzőtanfolyamot is elvégeztem. Néhány ismerősöm megjegyezte, hogy igazán vállalhatnék házhozszállítást is, de én ezt csak a saját magam szórakoztatására csinálom" - mesélte a Ripostnak.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Pachmann Péter a múlt héten a TV2 reggeli adásában is főzött, és mint kiderült, a paprikáskrumplihoz egy gyerekkori történet is társul. "Kisfiúként ez volt az egyik kedvenc ételem, édesanyám paprikáskrumplija volt számomra az etalon. Emlékszem, egyik nyáron egy gyerektáborban voltam, ahol vacsorára adták. Egész nap erre vártam, hiszen imádom, de óriási csalódás volt. Egyszerűen ehetetlen volt. Annyira elkeseredtem, hogy elkezdtem sírni. Haza akartam menni, annyira vágytam édesanyám főztjére. Ezután határoztam el, hogy én is megtanulom elkészíteni. Szerintem péntek reggel is jól sikerült" - tette hozzá.