Vágólapra másolva!
Sűrű, fekete füst gomolygott mindenfelé.
Vágólapra másolva!

„Borzalmas volt. Az albérletben, amiben még két hetet lakunk, kigyulladt egy vezeték a konyhában. Sosem láttam ilyet ezelőtt. Szó szerint lángolt a kábel, és a fal. Sanyi nem volt itthon, épp tartott hazafelé. Vártam, hogy beessen az ajtón és indulhassak edzést tartani. Nálunk volt a barátnőm, és a nagynéném is. Beszélgetésünk közben vettem észre, hogy sűrű fekete füst ömlik ki a konyhapult alól. Megijedtem, ezért gyorsan kikapcsoltam, az egyébként működésben lévő gépet" – írta Bárdosi Ildikó.

Bárdosi Ildikó Instagram

Pár másodpercre rá lecsapódott a kapcsoló a lakásban. „Áramtalanodott az egész lakás. Ekkor még több füst tört elő a mosogatógép teteje és a pult közül. Itt már tudtam, hogy baj van. A gyerekeket azonnal vittem ki a lakásból. A nagynéném elhúzta a gépet.

Sanyinak kiabáltam a telefonba, hogy tűz van, és már tettem is le, hogy a gyerekekkel tudjak foglalkozni" – folytatta közösségi oldalán. Végül hazaért Bárdosi Sándor, a kocsijában volt poroltó, azzal sikerült eloltania a tüzet. „Ő a mi hősünk. Mindig határozott, nem esik pánikba, kezeli a helyzetet!" – tette hozzá.