Elhidegült egymástól a színészházaspár, vége a házasságnak

Ferrari Celebrates 60 Years In America GettyImageRank1 Topics HORIZONTAL USA California City Of Los Angeles Ferrari COMMEMORATION Brian Austin Green Arts Culture and Entertainment Attending Year Celebrities Megan Fox America Topix Bestof toppics A-List Ce
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 11: Actors Megan Fox (L) and Brian Austin Green attend Ferrari Celebrates 60 Years In America on October 11, 2014 in Los Angeles, California. Jonathan Leibson/Getty Images for Ferrari North America/AFP
Vágólapra másolva!
Megan Fox férje, Brian Austin Green reagált a korábbi pletykára, megerősítette, hogy a házasságuk tönkrement.
Vágólapra másolva!

Megan Foxot filmbeli partnerével, Machine Gun Kellyvel fotózták le a napokban, a férje, Brian Austin Green pedig pont a színésznő születésnapjára időzített egy titokzatos Instagram-posztot, amelyben arról írt, hogy a pillangók egy idő után megunják, hogy ugyanazon a virágon maradjanak:

Természetesen azonnal elindult a pletyka, hogy a sztárpár útjai szétválnak, amit Green most meg is erősített saját podcast adásában.

A Beverly Hills 90210-ből ismert színész arra kérte a nyilvánosságot, hogy egy percig se hibáztassa Foxot vagy Machine Gun Kellyt, Fox nem csalta meg őt. Már korábban is válni akartak, és amikor a színésznő hazatért egy hathetes forgatás után, mindketten nagyon távol érezték magukat a másiktól – ami aztán véglegessé vált.

Megan Fox és Brian Austin Green Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Green elmondta, hogy nem haragszik semmiért Foxra, sőt mindig is szeretni fogja, három közös gyerekük miatt pedig továbbra is terveznek közös ünnepeket és nyaralásokat.

Fox és Green 2010-ben házasodtak össze, a férfi egyébként 12 évvel idősebb: amikor először találkoztak, a színésznő még csak 18 éves volt, ő pedig 30. Foxot a születésnapján mi is köszöntöttük egy galériával, ezt itt tudja megnézni.