Stohl András sokat hibázott a párkapcsolataiban

Stohl András
Vágólapra másolva!
Stohl András az esküvőjére készül, de új házasságában gyakorlatilag mindent máshogy csinálna, mint korábban.
Vágólapra másolva!

Stohl András három éve van együtt Vica nevű szerelmével, és sosem volt még ilyen boldog – vallotta be Lovász László videosorozatában, az Insta Talks-ban.

"Szeretem, mindenért. Nagyon jó vele lenni. Ilyenkor persze az ember lelkiismeret-furdalást érez az előző kapcsolatai felé, nehogy megbántsak valakit. De én most nagyon boldog vagyok, van egy társam, a szó szoros értelmében. Aki mindenben a társam. És egészen egyszerűen azt érzem, hogy nem lehet probléma. Ha bármi baj van, azt meg fogjuk oldani!" – áradozott a színész.

Stohl András Forrás: Csudai Sándor - Origo

Stohl úgy érzi, a korábbi párkapcsolataiban önző volt, leginkább magával foglalkozott, így most sokat tanul 18 évvel fiatalabb párja mellett. "Nem érzem azt, hogy bele kellene gondolnom abba, mit fogok másképp tenni, mert egyszerűen olyan nyílegyenes az út, olyan erős a sín, le vannak rakva az irányvonalak, így nem kell gondolkodni azon, mit fogok másképpen csinálni. Mindent másképp fogok csinálni" – ígérte.

Stohl András a főszereplője az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatnak, amely hatalmas sikerrel rajtolt a TV2-n, 1,2 milliós nézettség mellett ment az első adás. A széria ősszel folytatódik.

A teljes beszélgetést megnézheti itt: