Egy korábbi exatlonos keményen kritizálta a mostani Kihívókat

Rákóczi Reni
Vágólapra másolva!
Rákóczi Reninek nem tetszett, ahogy a társak bántak Besenyei Bogival.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, korábban volt némi feszültség a kékek között, mivel úgy érezték, hogy Bogi individualista, nem hajlandó a csapattal együtt lenni. Dorci szerint egy színésznő volt, akinek mindig jobban fájt valamely testrésze, mint a sérült csapattársnak, mindig középpontban akart lenni, és csak a saját érdekeit nézte. Bogi bevallotta, hogy ő az egyéni sportokat preferálja, de szerinte épp a többiek nem fogadták be, így már nem is közeledett hozzájuk annyira.

Rákóczi Reni Instagram

Az első Exatlon szereplői közül persze sokan nézik a műsort, Rákóczi Reni pedig reagált is az eseményekre az Instagramon. „Sokan írtatok a tegnapi nappal kapcsolatban is... nem szeretném többször leírni és fejtegetni a viselkedésüket Bogival szemben. Továbbra is fennartom azt a véleményemet, hogy a 'fogd be a szád, ostoba vagy' és egyéb sértések, amik Bogi felé irányulnak, azok nem ebbe a játékba valók! Ugyanolyan csapattag, mint ti vagytok, kedves Kihívók!

– írta. „Remélem, hogy bajnok lány lesz a nyertes, de ha mégsem jön össze, nagyon szeretném, ha te nyernél Bogi!" – tette hozzá, azonban pár órával később Besenyei Bogi kiesett, így biztosan nem az övé lesz a női győztesnek járó 15 millió forint.