Kiderült, hogy miért hagyta ott a saját sorozatát a színésznő egy év után

GALLERY Image Number: Batwoman_1stLook_V5_.jpg -- Pictured: Ruby Rose as Batwoman -- Photo: JSquared Photography/The CW -- © 2018 The CW Network, LLC. All rights reserved
Image Number: Batwoman_1stLook_V5_.jpg -- Pictured: Ruby Rose as Batwoman -- Photo: JSquared Photography/The CW -- © 2018 The CW Network, LLC. All rights reserved
Vágólapra másolva!
Ruby Rose váratlanul otthagyta a Batwoman-t, most a távozás oka is kiderült.
Vágólapra másolva!

Mint arról mi is beszámoltunk, Ruby Rose kiszállt a Batwoman-ből, címszereplőként annak ellenére otthagyta a sorozatát, hogy abból már korábban megrendelték a második szezont is.

A színésznő a döntéséről írt közleményben nem részletezte az okokat, a Variety korábbi cikke alapján csak annyit lehetett tudni, hogy nem a forgatáson szerzett, súlyos sérülése miatt távozott.

Ruby Rose mint Batwoman Forrás: CW

A Variety most arról ír, hogy a filmekhez és kisebb tévés munkákhoz szokott Rose-nak sok volt a feszített munkatempó, az, hogy szinte minden idejét a forgatáson töltötte. Ez feszültséghez is vezetett a stábon belül, így nemcsak a színésznő, de a csatorna is jobbnak látta, ha otthagyja a produkciót.

A Batwoman-t adó CW úgy döntött, hogy Rose nélkül is folytatja a sorozatot, a második szezonra új főszereplőt keres.