Tóth Gabiék egy éjszakát is alig bírtak ki a kislányuk nélkül

2020.05.21. 11:04

Tóth Gabi és Krausz Gábor a kisbaba születése óta először mozdultak ki, de a háromnaposra tervezett kikapcsolódásból egy éjszakát is nehezen tudtak eltölteni a lányuk nélkül.

Tóth Gabi kislánya decemberben született, az énekesnő gyakorlatilag azóta ki sem mozdult a házból, a járvány miatt nagyon vigyáztak magukra. Már nehezen bírták a bezártságot, de betartották a szabályokat, így nagyon örültek, mikor kiderült, hogy vidéken már nyithatnak az éttermek teraszai. Úgy döntöttek, meglátogatják a Palkonyán élő nővérét, aki jelenleg pincérnőként dolgozik párja éttermében.

"Gabi édesanyja ránk szólt hogy mozduljunk ki. Szó szerint elhajtott minket otthonról, hogy egy kis időt töltsünk kettesben, hiszen december harmadika, vagyis a kislányunk születése óta nem tettük ki a lábunkat a házból"  - mesélte a Ripostnak Krausz Gábor.

"Eredetileg két éjszakát maradtunk volna, de egyet is alig bírtunk ki a kislányunk nélkül. Hiába tudtuk, hogy Gabi anyukájával a legnagyobb biztonságban van, egyszerűen az elmúlt fél év csak Hannarózáról szólt. Már nem létezik olyan, hogy nélküle... vagyis hát, ezt is meg kell szokni. Mikor elindultunk otthonról, volt, aki azt javasolta, ha valóban szeretnénk kicsit kikapcsolódni, romantikázni, ne is beszéljünk a gyerekről. Megpróbáltuk, de szavak nélkül is értettük egymást Gabival. Ahogy egymásra néztünk, tudtuk, hogy nem maradunk tovább. Egy éjszaka lett a kettőből, összecsomagoltunk és már az esti fürdetésre otthon is voltunk. Szerintem ha minden jól alakul és a vírus sem tér vissza, nyáron már két éjszakra is képesek leszünk távol maradni, de az lenne a legjobb, ha inkább Hannarózát is hoznánk magunkkal " - tette hozzá.

TOVÁBBI CIKKEK