Hien elmesélte, milyen a járvány sújtotta New Yorkban élni

Hien
Vágólapra másolva!
Május 24-én Hien és Trokán Nóra lesznek Várkonyi Andrea beszélgetőtársai a Life TV-n, este tízkor.
Vágólapra másolva!

Hien tavaly július óta él New Yorkban, ott kapott munkalehetőséget. Szabadúszó sound dizájner és dalszerző, emellett hetente kétszer zenét tanít szegény gyerekeknek. Jelenleg a vírus miatt az oktatás online zajlik: gyerekek kaptak számítógépet, és Hien olyan dolgokat is tanít nekik, amiket egyébként nem tehetett volna, mert ezeknek a gyerekeknek laptopja sem volt korábban – mesélte az Akarsz beszélni róla? újabb adásban.

Life TV

Két kollégája is megbetegedett, egyiküknek egy egész hónap kellett a gyógyuláshoz. A Megasztár egykori énekesnője szerint akkor fogja fel valaki igazán, mennyire nem játék ez a vírus, amikor az ismerősök lesznek betegek. Nehezen viseli már a bezártságot, de legalább van egy tetőterasza, ahová ki tud menni, de a napi rutin hiányzik neki. Nem tudja meddig lesz ez még így.

Hien Forrás: Instagram, Hien

Trokán Nóra az adásban elmeséli, hogy karantén kezdete óta a Balatonon van a családi házban, jelenleg apja is vele van. Nagyon jól érzi magát a tónál, nem hiányzik neki, hogy menjen valahova. Attól, hogy lazultak a korlátozások,

ő nem veszi lazábban a helyzetet.

Nyugodt természet, próbálja pozitívan felfogni a dolgokat és igyekszik nem pánikolni. Bővebben este tízkor az Akarsz beszélni róla? című műsorban, a Life TV-n.

Itt egy előzetes: