Új esélyes tűnt fel az Exatlonban, egy korábbi pedig mélyponton van

Vágólapra másolva!
Dorka és Adu is bejutott a legjobb három-három versenyző közé, a korábban sokszor parádézó Dorci viszont gyenge formában van. A cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!

Dorka pazar napot fogott ki, nagyszerű formában versenyzett ezen a napon, némi meglepetésre magabiztosan jutott be a top 3-ba. „Úgy jöttem ide, hogy nyerni szeretnék. Nem emlékszem a futamaimra, csak mentem, mentem" – magyarázta a pofonegyszerű, de láthatóan igen hatásos taktikát a továbbjutó.

Adu minden ereje elfogyott a végén, el is dőlt, majd feküdt hosszan TV2

Adunak sokkal nehezebb volt a továbbjutás, szakadó esőben, egy dobáson múlott minden: „Dave nagyon megerősödött a játék során... én a statisztikámnak köszönhetem, hogy itt állhatok a három között" – kommentálta a futamokat. Mindent vagy semmit, így állt neki Adu, és sikerült nyernie, nagyon nehezen: szerinte Dave az elején nagyon ideges volt, ennyin múlott az egész.

Adu nehéz győzelme azt jelenti, hogy Dave és Dávid csap össze kedden tv2

Szabó Dorottya ezzel a nagyszerű győzelemmel feliratozott a nagy esélyesek közé. „Nagyon boldog vagyok, megmaradt mind a négy életem" – lelkendezett. Szerinte Dorci mélyponton van két napja, korábban pedig csak egy-egy napra mutatott gyengeséget. „A sorozatterhelést nem bírja annyira, könnyű megtörni. Lehet, hogy nekünk az lenne a jó, ha ő térne vissza a párbajról" – vélekedett.

A keddi adásban két kieső lesz az Exatlonban, érdemes lesz nézni, addig meg szavazzon alább.

Szavazzon!

Kik nyerik az Exatlont 2020-ban? Két nevet adjon meg, egy nőit és egy férfit!