Ketten kiestek, hatan maradtak az Exatlonban

Vágólapra másolva!
Jövő hétfő este véget ér a második évad, hatan maradtak a versenyben.
Vágólapra másolva!

A keddi adásnap első részében az történt, amire számítani lehetett, a fiatalabb, motiváltabb Dorci viszonylag könnyen legyőzte a fáradtnak, hitehagyottnak tűnő Vikit, mintha ő lélekben feladta volna, és több hónap küzdelem után megelégedett volna azzal, hogy ott van a top 8-ban. A kékek két sportolónője a hetek alatt barátnő is lett, így fájdalmas volt számukra a párbaj, ahogy persze a búcsú is. Derzsi Viki hősiesen harcolt, a vége előtt nem sokkal esett ki.

Dorci öröme érthető tv2

A férfipárbajon Dave simán, 3-0-ra hozta az első menetet, utána viszont Dávid percei jöttek, visszavágott, ugyancsak 3-0-ra nyert. A döntő mentben 1-1 után Dave volt a magabiztosabb, ügyesen dobott, 2-1-re meglépett, ezzel meccslabdája lett. Nem is hibázta el, ezzel kiejtette ellenfelét, aki Mórádi Zsolt kiesése után a Bajnokok csapatkapitányának számított, sokak támasza volt a nehezebb versenynapokon. Négy párbajt nyert korábban, mindent beleadott, remek sportember, olimpikon távozott 105 nap után.

„Nem gondoltam, hogy eddig tart majd... abban bíztam, hogy három-négy hetet kihúzok. Örülök, hogy bejutottam a négy legjobb fiú közé. Az Exatlon volt életem egyik legnagyobb kalandja, élveztem minden percét" – mondta búcsúzásképp Tóth Dávid.

A szerdai adásban egy férfi és egy női versenyző jut be a döntőbe, az ő ellenfelük csak később derül ki. Az Exatlon két győztese 30 millió forinton osztozik.