Ma két kieső lesz az Exatlonban, két bajnok lett olvasóink kedvence

2020.05.26. 12:37

Bő 22 ezer szavazat után úgy tűnik, hogy az Origo olvasói, az Exatlon nézői Kempf Zozo és Busa Gabi végső győzelmére számítanak.

Május 26-án, kedden, a top 3-ba be nem jutott két női és férfiversenyző párbaja lesz képernyőn. Ezen a napon eldől, melyik két játékos marad versenyben a végső győzelemért, és ki az a lány, illetve fiú, akinek véget ér az Exatlon. A két párbaj jócskán tartogat meglepetéseket, kicsit más felépítésben zajlik majd, mint az eddig megszokottak, de a részleteket Palik László árulja el az adás elején.

TV2

Hétfőn megszavaztattuk az olvasókat, kedd déli 12-ig 22 ezer 32 voks érkezett. Eszerint a sportreality nézői arra számítanak, hogy Gabi és Dorka vívja majd a női döntőt, azaz két egykori csapattárs: majdnem háromszor annyian várják Busa Gabi győzelmét, mint a riválisét. Viki kevés voksot kapott, Dorci nála nyolcszor többet - de így is kevesebbet, mint Gabi vagy Dorka.

A férfiaknál a szavazatok szerint a toronymagas esélyes Zozo, aki tényleg jó formában van az utóbbi időkben. Rá háromszor többen szavaztak, mint Dave-re, Adura és Dávidra összesen: olvasóink szerint utóbbi elfáradt, inkább előbbi két sportember esélyes arra, hogy a legvégén összecsapjon Kempf Zozóval. Hogy így alakul-e, vagy nagy meglepetések lesznek, kiderül a napokban.

A finálé pedig pünkösdhétfőn lesz, akkor tudjuk meg, kik viszik el a kétszer 15 millió forintot az öthónapos sportműsor végén.

Képek