Hatmilliárd forintért árulja a házát egy tévésztár - fotók

2019 E! People's Choice Awards USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood Santa Monica Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT RED CARPET ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRITY Posing VERTICA
SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Sisters Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian and Khloe Kardashian arrive at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Khloé Kardashian 18,95 millió dollárért, nagyjából 6 milliárd forintért árulja calabasasi birtokát, legalábbis ha hinni lehet annak, amit a család ingatlanosa, Tomer Fridman mondott a Real Talk című műsorban. Az adásban ugyanis név szerint nem említették a hírességet, a ház leírása alapján azonban rá következtetett a People, főleg, miután Fridman azt is elárulta, hogy az ingatlant eredetileg egy óriási sztár vette a volt feleségének válási ajándékként, majd tőle egy fiatal popsztárhoz került – azt pedig már korábban lehetett tudni, hogy Kardashian a házat Justin Biebertől vette, és hogy a korábbi tulaj Eddie Murphy exe, Nicole volt. Mutatjuk is, hogy milyen ingatlanról van szó, nézzen be a birtokra! 
Vágólapra másolva!
Forrás: The Society Group
Forrás: The Society Group
Forrás: The Society Group
Forrás: The Society Group
Forrás: The Society Group