Meghalt Richard Herd színész

The Actors Fund's 15th Annual Tony Awards Party ACTOR Celebrities ENTERTAINMENT GettyImageRank2
LOS ANGELES, CA - JUNE 12: Actor Richard Herd arrives at The Actors Fund's 15th Annual Tony Awards Party on June 12, 2011 in Los Angeles, California. Valerie Macon/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Meghalt Richard Herd amerikai színész, akit összesen 155 filmben és sorozatban láthattunk hosszú pályája során.
Vágólapra másolva!

87 évesen, rákbetegsége következtében halt meg Richard Herd színész, aki a vásznon és a képernyőn is igen termékeny volt, összesen 155 produkcióban szerepelt 1970-től haláláig.

Első munkáját a Herkules New Yorkban című Schwarzenegger-filmben kapta, majd olyan klasszikusokban is feltűnt, mint például a Dustin Hoffmann és Robert Redford főszereplésével készült Az elnök emberei vagy a Kína szindróma.

Richard Herd 2011-ben Forrás: AFP/2011 Getty Images/Valerie Macon

A tévében talán a legtöbben a Seinfeld-ben látták Wilhelm szerepében, de például a T. J. Hooker-ben is benne volt 36 epizódban, ő játszotta Dennis Sheridan kapitányt – miközben a SeaQuest – A mélység birodalmá-ban Noyce admirálisként jelent meg.

Vendégszerepeit felsorolni is sok lenne, olyan népszerű sorozatokban is feltűnt egy-két epizódban, mint például a Kojak, a San Francisco utcáin, a Starsky és Hutch, a Dallas, A szupercsapat, a Knight Rider, a Mesék a kriptából, a Star Trek: Az új nemzedék és a Star Trek: Voyager, a Vészhelyzet, a Walker, a texasi kopó, a Buffy, a vámpírok réme, a Született feleségek, a Döglött akták vagy utoljára a Hawaii Five-0.