Rekordot döntött egy tévésorozat

Felhőtlen Philadelphia
Vágólapra másolva!
Megrendelték a tizenötödik évadot is a Felhőtlen Philadelphiá-ból, amivel a sorozat tévétörténeti rekordot állított fel.
Vágólapra másolva!

Az FX megrendelte a Felhőtlen Philadelphia tizenötödik szezonját, ez pedig azt jelenti, hogy a széria átvette az első helyet a leghosszabb élőszereplős vígjátéksorozatok versenyében – legalábbis ami a főműsoridőben futó amerikai produkciókat illeti.

Felhőtlen Philadelphia Forrás: FX

A rekordot eddig a The Adventures of Ozzie and Harriet tartotta, amely tizennégy évadot ért meg, 1952 és 1966 között ment az ABC-n.

A tizenöt évad egyébként drámai sorozatokkal szemben is szép eredmény: ilyen hosszú volt a Vészhelyzet, a Helyszínelők, a Gyilkos elmék, és ennyi idő után fejezik be idén az Odaát-ot is, miközben hosszabban csak hat drámai széria fut, futott.

Természetesen a nem főműsoridős produkciók között akadnak szép számmal évtizedekig futó szappanoperák, és a Felhőtlen Philadelphiá-t pár animációs vígjátéksorozat is megelőzte, hisz az Amerikai fater, a Family Guy és a South Park mellett előtte jár az abszolút csúcstartó, a Simpson család is, amely jelenleg már a harmincegyedik szezonjánál tart.

Simpson család Forrás: Fox

A Felhőtlen Philadelphia 2005 óta megy, egy csapat fiatalról szól, akik Danny DeVito karakterével együtt működtetnek egy lepukkant bárt.