Elárulta a csinos színésznő, miért fordított hátat a tévéiparnak

Kelly Carlson
Vágólapra másolva!
Kelly Carlson a sokszor bizarr és sokkoló Kés/alatt egyik főszereplője volt, de egy ideje nem látható a képernyőn.
Vágólapra másolva!

Kelly Carlson a magyar tévézőknek az itthon is vetített, sokat ismételt Kés/alatt című sorozatból lehet ismerős, 82 részben ő volt Kimber, aki a két férfi főszereplőnek volt egyszerre szeretője, vágyainak tárgya. A meglehetősen bizarr sorozatban sorra ismerhette meg a néző a különféle, egészen extrém kéréseket, amelyekkel a testképzavaros emberek a plasztikai sebészekhez fordulnak, ebben alakított emlékezeteset a színésznő, buja, szexuálisan túlfűtött karaktert kapott.

Kelly Carlson egy korábbi képen Forrás: Instagram

Egy rajongói kérésre a színésznő - aki csak 44 éves, tehát még semmiképp nem öreg Hollywoodhoz – elmondta, hogy egy ideje nem forgat. Férjével, Dan Stanchfielddel, Los Angelesből San Diegóba költözött, így kissé kikerült a vérkeringésből. „Hogy miért nem játszom? Nincs különösebb oka. Csak annyi, hogy messze lakunk. Los Angelesben kéne lennem, de nem vagyunk ott a férjem munkája miatt" – újságolta.

Mint kiderült, a férfi a tengerészetnél szolgál, San Diego viszont Los Angelestől nincs különösen messze, de fogadjuk el ezt válasznak. „Talán egy nap visszatérek. Nyitott vagyok, egy szabadlelkű nő" – tette hozzá.

AFP

A Nip/Tuck-ban Carlson volt messze a legfontosabb női szereplő, úgyhogy elszomorodott, amikor kiírták az FX sorozatából, amely amúgy 2003 és 2010 között volt képernyőn. A színésznő a Kés/alatt után szerepelt hosszabban egy Ghostfacers című sorozatban, a Melrose Place-ben is láttuk, egy epizódnyi Castle-ben, majd nagyjából el is tűnt a médiaiparból.