Magyar sztárok, akiket nem sokkal az esküvő előtt hagyott el a párjuk

2020.06.06. 22:02

Kárpáti Rebeka

A Jóban Rosszban egykori színésznője és focista vőlegénye, Völgyi Dániel sokáig tervezték az esküvőt, ami nem valósult meg, sőt, a szakítás után nem sokkal Kárpáti Rebeka máris egy új férfi oldalán tűnt fel. 

Forrás: Kárpáti Rebeka / Instagram

"Sose voltam az a lány, aki gyerekkora óta álmodozik az esküvőről. Amióta viszont rajtam van a gyűrű, Danival sokat beszélünk arról, milyen legyen a nagy nap, és már vannak konkrét elképzeléseink. Jövőre pedig el is kezdjük a szervezést. Az biztos, hogy hagyományos vidéki esküvőt szeretnénk a Balaton környékén, ahol a családdal és a barátainkkal együtt egy nagyot bulizunk. Természetesen apa kísér majd az oltár elé. Azt is tudom, hogy több esküvői ruhát szeretnék, mert a fotózásokon már annyi volt rajtam, hogy nem tudnék egyet választani. Egyszerű, letisztult és elegáns ruhákra gondolok, és lesz menyecskeszettem is. A szervezésbe Danit is be fogom vonni, de mindenképpen felfogadunk egy esküvőszervezőt, aki segít abban, hogy minden tökéletes legyen azon a napon." - tervezgette a nagy napot korábban, végül a szakítás mellett döntöttek.

Lola

Az énekesnő Czoller Bence jegyese volt, közösen tervezték az esküvőt és a közös életüket, de bekerült a képbe egy harmadik, és nem lett semmi a terveikből. Az énekesnőt nagyon zavarta, hogy párja mással beszéli meg a dolgait, ez sok nézeteltérést okozott köztük. "Egy ideig minden szebbnek tűnt, de aztán ugyanoda lyukadtunk ki, mint régen: nem foglalkoztunk eleget egymással" - mesélte az egyik szakítás után, amit egy újabb, már végleges követett.

Forrás: Lola - Instagram

A Jetlag zenésze és a szakításukban szerepet játszó harmadik fél azóta is együtt vannak, már közös gyerekük is született.

TOVÁBBI CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő