Különös koncert lesz az M2 Petőfi TV-n

2020.05.29. 18:29

A Szőke Szandra Quintet Akusztik 2020. május 31-én 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi rádióban, majd egy nappal később június 1-jén hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

Az M2 Petőfi TV Akusztik című műsora ezúttal a jazz világa felé kalandozik a Szőke Szandra Quintet segítségével. A fellépés emlékezetes lesz a zenekarnak, hiszen a tagok első ízben játszottak közönség nélkül.

Petőfi TV

„A zenész a színpadon állva nemcsak a tapsra vágyik, hanem nélkülözhetetlen számára a közönség felől áradó energia, az együttlétezés. Egy koncertnek csak az egyik fele az előadó, a másik a hallgatóság. Kezdetben nagyon szokatlan volt, hogy a dalokat csend követi. Ám egyszer csak megéreztem, hogy a felvételen dolgozó szakemberek a kamerák mögött, a hangpultnál, a fényeknél, a sminkes, a fodrász, a rendező mind-mind ott vannak velünk egy térben, és hallgatják, érzik a zenét, és együtt alkotunk valamit. Egészen elképesztő, felemelő élmény! Hálás vagyok érte mindenkinek, aki aznap részese volt ennek" – nyilatkozta az énekesnő, Szőke Szandra.

Itt egy előzetes: