Minden eddigi rádiós rekordot megdöntött A Dal 2020 győztes slágere

A Dal 2020 döntő , Rácz Gergő , Orsovai Reni
A Dal 2020 döntő 2020 február 7-én
Vágólapra másolva!
Új rekord született a hazai rádiózás történetében, ugyanis A Dal 2020 győztes száma, Rácz Gergő és Orsovai Reni duettje, a Mostantól immár 19. hete vezeti folyamatosan a Magyar Rádiós Top40 játszási listát. Erre korábban soha nem volt még példa, sőt, Rácz Gergő YouTube-csatornáján is a 20 millióhoz közelít a megtekintések száma. Így a páros A Dal 2020 győzelme és a Petőfi Zenei Díj után egy újabb elképesztő sikert tudhat magáénak. Rácz Gergő, a dal szerzője már a szám megjelenése előtt érezte, hogy sláger lehet belőle.
Vágólapra másolva!

"Amikor elkészült a Mostantól, éreztem, hogy ez az egyik legjobb dalom. Készítése során azon voltam, hogy minden belekerüljön, ami az eddigi szakmai tapasztalataim alapján a siker felé viszi. Emellett nagyon fontos része az a személyes élmény is, amiről szól. Nagyon jó érzés ilyen egyértelmű visszajelzést kapni" - kezdte az énekes-dalszerző, aki csak nemrég értesült arról, hogy múlt heti csúcsát is megdöntötte, és már 19. hete áll folyamatosan a slágerlisták élén a Mostantól.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Alapvetően rádiós zenének szántam, így inkább a youtube-os sikere lepett meg igazán. Illetve abban sem voltam biztos, hogy bekerül A Dal 2020 legjobb 30 száma közé. Nem az a fajta alkotó ember vagyok, aki szereti ismételgetni ugyanazt. Így egyáltalán nem cél az, hogy csináljunk még egy ugyanilyet, de az persze igen, hogy jó legyen, és szeressék. A Dal 2020 óta már megjelent egy másik közös duettünk, az Aha, ami a YouTube-on egy hónap alatt több mint 3 millió megtekintést ért el, és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk rá. A napokban több klipforgatás is lesz, kíváncsian várom az új dalok fogadtatását."

A duett női tagja, Orsovai Reni is még mindig rácsodálkozik, hogy közös számuk újból és újból felülmúlja önmagát.

Elképedve nézem minden alkalommal, és nagyon nagy örömmel tölt el" - árulta el az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy szerencsére nem nyomja össze a Mostantól sikerének a terhe, hanem energiával tele néz a jövő felé. "Nyilván mindig szeretnénk olyat alkotni, ami sok emberből tud érzelmeket kiváltani. Azt, hogy lesz-e még ilyen dal, csak remélni tudom, mindenesetre én minden egyes zenében, amiben részt veszek, ugyanazt a lelkesedést hozom, teljes maximalizmussal."