Pokollá tette egy kolléganő forgatási napjait egy híres színésznő

2020.06.03. 08:04

Samantha Marie Ware nagyon rossz emlékeket őriz Lea Michele-ről.

Az itthon is éveken át vetített Glee – Sztárok leszünk főszereplője George Floyd halála kapcsán írt a Twitterre, erre reagált Jane Hayward karakterének megformálója, aki szintén fekete (mint Floyd volt). Szerinte Michele mindent megtett, hogy pokollá tegye az ő első tévés munkáját, borzasztó dolgokat mondott a háta mögött, és több trauma érte akkoriban, érzelmi, szóbeli abúzusok miatt.

Samantha Marie WareForrás: Instagram, Samantha Marie Ware

Samantha Marie Ware a Glee-ben 11 részben játszott, legutóbb a Mi lenne / ha című széria 10 epizódjában szerepelt. Lea Michele 121 részben volt látható, a sorozatban egyértelműen neki volt az egyik legfontosabb karaktere.

Más is rossz emlékeket őriz

Volt egy fekete vendégszínész, aki csak egy részben volt látható, ő is hozzászólt – szerinte a sorozat sztárja nem engedte, hogy odaülhessen a sorozat szereplőinek asztalához, mondván, nem tartozik oda. „B.szd meg, Lea" – írta felháborodva Dabier most, sok évvel az események után.

Szerinte neki ott lett volna a helye, mert ő vendégsztár volt, kreditet és saját előzetest kapott a sorozatban. A 90 részben játszott Criss Darrenről jobb emlékei vannak, mert ő odahívta az asztalhoz, csak Lea Michele nem akarta ezt – állította.

Friss