Négy évig a TV2 Csoport Spíler TV-jén lesz a spanyol futball

2020.06.03. 12:20

A TV2 Csoport további négy szezonra szóló megállapodást kötött a spanyol bajnokság mérkőzéseinek közvetítésére, így a 2024/25-ös szezon végéig a meccsek a Spíler TV-n lesznek. A focidrukkereknek jó hír, hogy a liga csapatai június 11-én újra pályára lépnek az idei bajnokság folytatásában, amelyet a TV2 Csoport sportcsatornája a Viva LaLiga magazin műsorának különkiadásával vezet fel.

A TV2 Csoport újabb további négy szezonra szóló megállapodást kötött, így a LaLiga otthona a 2024/25-ös szezon végéig a Spíler TV lesz. Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója fontos mérföldkőnek nevezte az újabb LaLiga együttműködést.

„A különleges körülmények közepette a lehető leghosszabb időre szerettük volna tovább erősíteni a prémium sport kínálatunkat, így a szokásosnak számító három szezonon felül sikerült egy továbbival megtoldani az újabb ciklusra megszerzett jogok időtartamát. Célunk, hogy platformjainkon a már eddig is megszokott magas minőségben tálaljuk nézőinknek a világ egyik legnépszerűbb bajnokságát hosszú éveken át" – mondta Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Messi újra képernyőn leszForrás: AFP/Lluis Gene

A spanyol foci rajongóinak e mellett jó hír, hogy hosszú várakozás után végre június 11-én újraindul a 2019/20-as bajnoki szezon. A LaLiga a Sevilla - Betis sevillai városi derbivel kezdődik, amelyet a Spíler TV a Viva LaLiga című magazin műsorának különkiadásával és stúdiós felvezetéssel tálal a spanyol focira oly régóta kiéhezett drukkereknek. A folytatásban június 13-án, szombaton a Barcelona, június 14-én, vasárnap pedig a Real Madrid és az Atlético Madrid csapata is visszatér a pályára, és a Spíler 2 képernyőjére.

Igazi focifesztivál hangulatban folytatódik a spanyol bajnokság, a Spíler TV csatornái pedig garantálják, hogy mindenki élőben követhesse végig a szezon végi pontvadászatot - közölte a TV2 Csoport.