Deborah Chow lesz a széria executive producere és rendezője, szerinte nincs baj, a projektről nem mondott le a Disney+.

Miután a Mandalorian hatalmas siker lett, szerették a nézők és a kritikusok is, sokan annak folytatása mellett már nagyon várták, hogy elkészüljön a tervezgetett Obi Wan-sorozat, amely arról szólna, hogyan került a jedimester a Tatuinra, és mit tett ott, mielőtt elindult volna Luke-kal, Han Solóval és Csubakkával kiszabadítani Leia hercegnőt.

A Star Wars: The Mandalorian egyik rendezője, Deborah Chow, aki executive producere és rendezője lesz az Ewan McGregor főszereplésével tervezett új Star Wars-szériának, a napokban megnyugtatta a rajongókat, hogy minden rendben, és a Disney+ szolgáltató nem tett le arról, hogy elkészítse az első évadot, hat részt.

Naplemente a TatuinonDisney

Ez nem sok, de a semminél több, talán egy kis reménysugár a franchise híveinek, miután januárban „bizonytalan időre" elhalasztották a kezdést. Az újságok arról cikkeztek, hogy kreatív nézetkülönbségek vannak a stábon belül, erre mondta Ewan McGregor, hogy mindez baromság (csak csúnyább szóval).

Ami biztos, hogy idén augusztusban nem forgatnak még (noha úgy tervezték), talán 2021 januárjában majd igen – ez viszont azt jelenti, hogy másfél év múlva, 2021 vége felé láthatjuk majd Obi-Want, amint magányosan harcol a birodalmiak és a taszkenek ellen, elkergeti az enyveskezű javákat, és kerülgeti a homoksivatagban a sarlakkot a dupla naplementében.