A szerelmeseket alakító színészeknél nem ritka, hogy a valóságban is összejönnek, ezzel csak akkor van komolyabb baj, ha otthon is várja őket valaki. Van olyan sztárházaspár, akiknél mindkét fél többéves kapcsolatból lépett ki, miután összehozta őket egy közös forgatás, más a hét hónapos terhes feleségét hagyta ott egy ismert színésznőért, Angelina Jolie pedig úgy ment hozzá a második férjéhez, hogy ő még hivatalosan Laura Dern barátja volt. Íme, pár sztori Hollywoodból, hűtlen sztárokról, tönkrement házasságokról.

Rachel Weisz és Daniel Craig

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az Álmok otthona 2010-es forgatása a két színésznek nem várt boldogságot hozott, másik két embernek azonban mást jelentett: Weisznek Darren Aronofsky rendezővel bomlott fel kilencéves kapcsolata, Craig hat év után szakított Satsuki Mitchell producerrel. Weisz és Craig 2011-ben már összeházasodtak titokban – az esküvőjükön mindössze négy vendég volt –, 2018-ban pedig megszületett az első közös gyerekük is.

John Malkovich

Fotó: Mudra László - Origo

Nem csoda, hogy a színész az 1988-as Veszedelmes viszonyok után eltűnt két évre, hisz akkoriban ment tönkre a házassága Glenne Headlyvel. A válás oka, hogy Malkovichnak filmbeli partnerével, Michelle Pfeifferrel volt egy rövid afférja – amit később már egyébként szinte elképzelhetetlennek tartott, azt is nehezen hitte el, hogy a színésznő egyáltalán köszönt neki. Malkovich aztán következő filmje, az Oltalmazó ég forgatásán ismerte meg a második feleségét, Nicoletta Peyrant, aki a rendező, Bernardo Bertolucci egyik asszisztenseként dolgozott.

Harrison Ford

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Amy Sussman

A Csillagok háborúja idején Ford 33 éves apa volt, de összegabalyodott Leia hercegnő alakítójával, az akkor 19 éves Carrie Fisherrel – ami azonban csak 2016-ban, a színésznő önéletrajzi könyvéből derült ki. „Nagyon heves kapcsolat volt: hétközben Han és Leia voltunk, a hétvégén pedig Carrie és Harrison" – emlékezett Fisher, aki azonban váltig állította, hogy Ford és Mary Marquard két évvel későbbi válásához az ő viszonyuknak semmi köze nem volt.

Emma Thompson és Kenneth Branagh

Forrás: AFP/Photo 12

A brit sztárvilág álompárjának számítottak a nyolcvanas, kilencvenes évek fordulóján, 1995-ben azonban már elváltak, miután Branagh összejött egy évvel korábbi filmje, a Frankenstein női főszereplőjével, Helena Bonham Carterrel – akivel aztán 1999-ig együtt maradtak. Thompson 2003-ban ment újra férjhez, Greg Wise-szal azonban már a 1995-ben bemutatott Értelem és érzelem forgatásán is találkoztak, a bulvársajtó szerint már akkor is volt köztük valami – ami azt jelenti, hogy a színésznő is megcsalta Branaght.

Lapozzon, van még pár sztorink, a következő oldalon folytatjuk!