Örülnek a Mintaapák stábjának dolgozói, hogy új időszak jön

Mintaapák
Vágólapra másolva!
A korábbi feszültségek miatt több stábtag örül, hogy nem kell olyan színészekkel dolgozni, akikkel sok volt a konfliktus.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a TV2 napi sorozata, az egyre jobb nézettséget hozó Mintaapák, amely körül szép rajongótábor alakult ki, négy szereplőt helyettesít ősztől. A produkciónál azonban nem márciusban, a járvány miatti leálláskor kezdődtek a belső feszültségek, hanem korábban, de egy sikeres műsornál többen inkább tűrtek, nem akartak konfliktust.

A gyerekek és Kuna Kata biztos maradnak tv2

Egy neve elhallgatását kérő stábtag, aki szinte minden forgatási napon ott volt, az Origónak elmondta, hogy szerinte Klem Viktor volt, aki tüzelte a többieket, Szabó Kimmel Tamást és Fenyő Ivánt - neki személyesen Klemmel volt a legtöbb problémája. Úgy véli, „karakterben maradt", olyan lett a stílusa, mint a figurának, akit alakított. „Ők azt kapták folyamatosan a nézőktől, hogy profik, nagyon jók, így azt hitték, azt csinálhatnak, amit akarnak, senki nem tehet velük semmit" – vélekedett informátorunk.

Ahogy azt megírtuk, Szabó Kimmel Tamás az emberi problémák mellett dupla gázsit akart kizsarolni a TV2-től. A színész bizonyos tekintetben hasonló helyzetbe került 2013-ban is, amikor az új Nemzeti Színház nem tartott igényt rá. Akkor információink szerint azért nem marasztalták, mert - színészi képességei nem nyűgözték le a színház új vezetését.

Leültek tisztázni a gondokat

Több hangos veszekedés volt már télen is, de a produkció munkatársa szerint mindenki csendben próbált maradni, minden sminkes, kellékes, fodrász, stylist tette a dolgát, nem panaszkodtak a vezetőségnek. Úgy tudjuk, hogy a problémák, belső feszültségek miatt így is volt egyeztetés a három férfi szereplő és a gyártó IKO producere között, de a jelek szerint ennek csak ideiglenes, mérsékelt hatása volt.

A Gyáli útnál, Törökbálinton, Óbudán is forgott többek közt a Mintaapák, és úgy tudjuk, hogy a produkciónak szállodai szobát kellett bérelnie azért, hogy Klem Viktorék ott öltözhessenek. Érdekes módon Mészáros Bélának, (aki szintén főszereplő, ő Miklós a történetben) megfeleltek a helyi viszonyok, neki nem voltak konfliktusai. „Stohl András pedig a kijáratra rakatta a nevét a konténerházon. Neki sem kellett szálloda, bement a stylistok szobájába, ott öltözött át" – emlékezett a produkció munkatársa. A kolléga szerint Stohl és Mészáros kifejezetten korrekt volt mindig a stábbal – ők maradtak is a sorozatban.

A TV2 újabb közleménye

„A TV2 a család televíziója, elsődleges számunka nézőink elégedettsége. A Mintaapák produkciónk kapcsán is próbáltunk a lehetőségeinkhez képest mindent megtenni azért, hogy a legtovább egyben tartsuk a színészcsapatot. Nyitottak voltunk a kompromisszumra, ami a távozó színészekről sajnos nem volt elmondható. Azonban eljött az a pont, amikor Klem Viktorral és Szabó Kimmel Tamással a hozzáállásuk miatt nem folytathattuk tovább a közös munkát. Talán a színészek azt gondolhatják, revansot vettek a csatornán, ám valójában több százezer nézőt hagytak cserben" – reagált a TV2 az újabb sajtóhírekre.