16 évvel fiatalabb nővel jött össze Luxus Vivi után Szegedi Fecsó

Fecsó
Vágólapra másolva!
Fecsó házassága tavaly romlott meg Luxus Viviennel, azóta a válás mellett döntöttek, és már mindkettőjüknek új párja van. Mint kiderült, az üzletember már ősszel megismerkedett Kiss Vivien szépségkirálynővel, akivel egyre komolyabb a kapcsolata.
Vágólapra másolva!

"Valóban igaz a hír, de egyelőre nem szeretnék bővebben mesélni róla" - mondta szűkszavúan Fecsó, de új párja, a Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen is induló Vivien bőbeszédűbb volt.

"Szerettük volna, ha még egy kicsit titokban marad a kapcsolatunk, de úgy látszik, ez nem sikerült. Ősszel ismertük meg egymást egy szórakozóhelyen, ahol sokat beszélgettünk, de szilveszterig nem történt semmilyen előrelépés. Akkor feljöttünk a barátnőimmel Szombathelyről bulizni, Fecsó csatlakozott hozzánk, aztán onnantól alakulgat a kapcsolatunk" - mesélte a Blikknek.

Life TV

Fecsó már meg is látogatta Vivient vidéki otthonában, de a mezőgazdasággal foglalkozó lány is gyakran utazik a fővárosba szerelméhez.

Egyelőre maradunk egy kicsit távkapcsolatban, és amikor lehet, én megyek hozzá. (...) Apukám nem tudta, hogy kivel járok, anyu viszont igen. Megkedvelték a páromat, és mindenben támogatnak engem. Nekem nem gond a korkülönbség, érett társat kerestem magam mellé, rá pedig fel tudok nézni, nagyon talpraesett, ő egy igazi férfi" - mondta, és elárulta, hogy már Fecsó kisfiával is találkozott.