Fecsó házassága tavaly romlott meg Luxus Viviennel, azóta a válás mellett döntöttek, és már mindkettőjüknek új párja van. Mint kiderült, az üzletember már ősszel megismerkedett Kiss Vivien szépségkirálynővel, akivel egyre komolyabb a kapcsolata.

"Valóban igaz a hír, de egyelőre nem szeretnék bővebben mesélni róla" - mondta szűkszavúan Fecsó, de új párja,  a Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen is induló Vivien bőbeszédűbb volt.

"Szerettük volna, ha még egy kicsit titokban marad a kapcsolatunk, de úgy látszik, ez nem sikerült. Ősszel ismertük meg egymást egy szórakozóhelyen, ahol sokat beszélgettünk, de szilveszterig nem történt semmilyen előrelépés. Akkor feljöttünk a barátnőimmel Szombathelyről bulizni, Fecsó csatlakozott hozzánk, aztán onnantól alakulgat a kapcsolatunk" - mesélte a Blikknek.

Life TV

Fecsó már meg is látogatta Vivient vidéki otthonában, de a mezőgazdasággal foglalkozó lány is gyakran utazik a fővárosba szerelméhez. Bár már beszéltünk arról, hogy jó lenne, ha együtt laknánk, családi házban, és nem is feltétlenül Budapesten, még nincs napirendben az összeköltözés. Egyelőre maradunk egy kicsit távkapcsolatban, és amikor lehet, én megyek hozzá. (...) Apukám nem tudta, hogy kivel járok, anyu viszont igen. Megkedvelték a páromat, és mindenben támogatnak engem. Nekem nem gond a korkülönbség, érett társat kerestem magam mellé, rá pedig fel tudok nézni, nagyon talpraesett, ő egy igazi férfi" - mondta, és elárulta, hogy már Fecsó kisfiával is találkozott.