Nagy családot, három gyereket tervez Radics Gigi és párja

Mikus Áron és Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Mikus Áron szobrászművész először mesélt arról, hogy tervezi a közös életét párjával, Radics Gigivel.
Vágólapra másolva!

"Nagyon imponál Gigi tehetsége, és az, hogy művész. Valószínűleg ezért is értjük meg ennyire egymást. Melegszívű, sosem érzem magam feszültnek mellette, és nem kell megfelelnem neki, önmagam lehetek. Tervezem, hogy hamarosan megkérem a kezét. Remek anyuka lesz, mert türelmes alkat, és ez fontos. Két gyermeket minimum szeretnénk, de inkább hármat, mert nagy családra vágyunk. Otthon nálunk meleg, családias hangulat volt, és ezt szeretném én is megteremteni" - idézte a Blikk Mikus Áront, aki a Családvarázs című online műsorban mesélt először a közös tervekről.

Forrás: Mikus Áron/Instagram

Az énekesnő nagyon boldog, mindig fitalon szeretett volna anya lenni. "Már az első találkozásunkkor tudtam, hogy ez a kapcsolat más lesz. Órákig beszélgettünk a randin, és igazság szerint nekem ez a korábbi kapcsolataimból mind kimaradt. Nagyon fontos a jó kommunikáció, és az itt megvan.

de biztos vagyok benne, hogy tökéletes pillanat lesz" - tette hozzá a lapnak Radics Gigi. "Mindketten tudjuk, milyen fontos és értékes a testvéri kapcsolat. Nagyon szeretjük a testvérünket, és bármikor számíthatunk rájuk, ahogyan ők is ránk. Szeretnénk, ha a gyermekünknek is lenne egy igaz barátja, aki mindig mellette áll majd, szóval igen, mindenképp szeretnénk még gyermeket" - árulta el.