Rúzsa Magdi a rendőrség segítségét kérte, ügyvédet is fogadott

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Rúzsa Magdi sosem volt túlsúlyos, de egy fogyasztószereket forgalmazó cég mostanában az ő nevével és képével próbálja eladni a termékeit. Az énekesnő nem tűri, hogy visszaéljenek a nevével és az arcával, megtette a szükséges jogi lépéseket.
Vágólapra másolva!

"Soha nem reklámoztam semmilyen fogyasztószert! Hogy jönnek ahhoz, hogy ellopják egy tavalyi fotómat, és eltorzítsák, mintha túlsúlyos lennék?! Soha nem kellett megszabadulnom tizenhét-húsz kilótól" - mondta a Borsnak az énekesnő, aki felhívta már a rajongók figyelmét, hogy semmiképp ne vásároljanak a termékből, amit az ő nevével és fotójával próbálnak eladni.

Forrás: Rúzsa Magdi

"Tíz éve keményen sportolok, futok, bokszolok, súlyokkal dolgozom, kardiózom, lovagolok, koncertezek, ahol leugrálok néha egy kilót is másfél óra alatt. Emellett odafigyelek az étrendemre, egészségesen táplálkozom.

Nagyon szépen kérek mindenkit, ne vegye meg!" - tette hozzá.

De az énekesnő nem állt meg itt, mivel visszaéltek a nevével és a fotójával, jogi útra terelte az ügyet. "A rendőrséghez fordultam, és feljelentést tettem ismeretlen tettes ellen. De nemcsak a rendőrök segítségét kértem, ügyvédet is fogadtam. Az arcommal, a nevemmel visszaélőknek innen is üzenem: hosszú az úristen keze, mindenkit utolér!"