Kulcsár Edina és Csuti: Voltak nehéz időszakok a kapcsolatukban mostanában

Kulcsár Edina, Csuti
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és párja házastársak és üzlettársak is, az elmúlt hetekben  nem volt zökkenőmentes az életük. 
Vágólapra másolva!

A modell néhány hete adott életet második gyerekének, a napokban pedig megmutatta, hogy néz ki a hasa a szülés után. Férjével a Mokka vendégei voltak, ahol a terhességi csíkok mellett a kapcsolatukról is meséltek. "Szívügyem, hogy megmutassuk, ami nem tökéletes. Pontosan azért, hogy az emberek lássák, hogy én is küzdök ilyen problémával, már ha ezt problémának lehet nevezni. Csuti bátorított, és én azóta elfogadtam" - mesélte. Párja szerint a férfiaknak elfogadónak kell lenni ebben a kérdésben, és nem szabad éreztetniük, hogy ez probléma, hiszen nem az.

Csupa pozitív visszajelzés érkezett a hasáról készült fotóra, sokaknak önbizalmat adott, ahogy mesélte a TV2-n. Kapcsolatukban ez soha nem érkezett problémát, de egyéb okok miatt voltak hullámvölgyeik, hiszen nem csak házastársak, de üzlettársak is. "Ha tudunk egymásra támaszkodni, és a nap végén meg lehet beszélni azt, ami a nap folyamán előjött problémaként, akkor szerintem egy jobb holnap lehet" - mondta Csuti.

Úgy érzik, ha be tudnak költözni a házukba, nagyobb lesz köztük a nyugalom. "Hihetetlen nagy türelem kellett mindkettőnk oldaláról, mind egymás felé, mind a gyerekek felé, minden felé az elmúlt időszakban.

Nem mondom, hogy nem volt veszekedés, nem volt stresszelés, mert voltak nehéz időszakok, de úgy érzem, hogy megyünk felfelé" - tette hozzá a szépségkirálynő.