Pap Dorci közös jövőt tervez új párjával

Pap Dorci
Vágólapra másolva!
Pap Dorci egy stábtagba szeretett bele az Exatlon Hungary elején, de a műsor alatt nem találkozhattak, nem érhettek egymáshoz. Később összejöttek, és Magyarországra visszatérve minden idejüket együtt töltik.
Vágólapra másolva!

Az Exatlon Hungary ezüstérmese a forgatások alatt ismerkedett meg a stábtaggal, de az első randevúig nagyon sokat kellett várniuk. "Mikor vége lett a versenynek, nem tudtunk sok helyre menni, mert délután öt óra után kijárási tilalom volt egész Dominikán. A környéken motorozgattunk, megnéztük a naplementét, napoztunk és nagyon sokat beszélgettünk. Nem aludtunk, mert reggelig csak beszélgettünk" - mesélte a sportoló új párja. Annyira egymásra találtak, hogy még a kéthetes hatósági házi karantént is együtt töltötték hazatérve a forgatásról.

"Miután hazajöttünk, kéthetes karantén várt ránk, amit együtt töltöttünk. Ez jól jött, mert mindent megpróbáltunk bepótolni. Mióta vége a karanténnak, azóta is együtt vagyunk Budapesten vagy Nyíregyházán" - árulta el Pap Dorci, aki párjával a közös jövőt tervezi. "A jövőre nézve sok tervünk van, de ezeket nem szeretnénk mind lelőni. Tervezünk utazásokat, jó sokat, amelyeket majd felveszünk és dokumentálunk" - tette hozzá Yilmaz.