A TV2 Tények volt a legnézettebb műsor az elmúlt héten

Tények, Tv2
Vágólapra másolva!
Továbbra is a TV2 vezeti a nézettségi versenyt. A múlt héten a legnézettebb műsor pedig a vasárnapi Tények adása volt.
Vágólapra másolva!

A június 15-i hetet is a TV2 nyerte meg, a hét legnézettebb hazai tévéműsora a Tények volt, június 21-én, vasárnap este több mint 713 ezren nézték, ez kereken húsz százalékos közönségarányt jelentett a Nielsen közönségmérése szerint. A Tények Plusz szintén igen népszerű, a legerősebb estéjén, június 18-án 637 ezren követték a teljes lakosságból, ez 20,4 százalékos közönségarányt hozott.

A Tények egyébként is nagyszerűen szerepelt a múlt héten, minden nap a teljes lakosságot tekintve megverte a másik kereskedelmi híradót. Szombaton pedig valamennyi korosztályban (tehát a 18-49-es és a 18-59-esben is) győzött.

TV2

A Piramis pár hete tért vissza új részekkel, változatlanul Stohl Andrással: a gameshow lett a negyedik legnézettebb műsor múlt héten, hétfőn, június 15-én bő 516 ezren izgultak a műsorvezetővel és a játékosokkal. A török drámasorozatoknak továbbra is jelentős tábora van itthon, a TV2-n futó Remények földje a hetedik legnézettebb műsor volt a héten, 467 ezer tévézőt érdekelt június 15-én, ez 19 százalékos közönségarányt jelentett.

A 18-49-es korosztályban a TV2 kínálatában a legnézettebb film múlt héten a Holnapután című sci-fi lett.

Vasárnap a Holnapután című amerikai sci-fi volt a legnézettebb film, és a szintén a TV2 által adott A Pogány Madonna című Bujtor István-akcióvígjáték is magas nézettség mellett ment.