Csak jövőre indul egy sorozat, de már megrendelték a második évadját

Bob burgerfalodája
Vágólapra másolva!
Csak 2021-ben debütál a Foxon a The Great North című rajzfilmsorozat, de a csatorna máris megrendelte a második szezont.
Vágólapra másolva!

Jóval a bemutató előtt bejelentették, hogy a második évad is érkezik majd a The Great North-ból – holott az elsőre is még legalább egy fél évet kell várni.

A Fox Entertainment elnöke, Michael Thorn azt mondta, "nem volt más választása", mint hogy kéri a második szezont is, hisz a Bob burgerfalodája alkotói ismét olyan rajzfilmsorozatot készítettek, amely méltó darabja a csatorna amúgy is erős animációs kínálatának, jól megfér például a Simpson család vagy a Family Guy mellett.

A Bob burgerfalodája csapata készíti a The Great Northot is Forrás: Fox

A The Great North története Alaszkában játszódik, egy apuka ott neveli egyedül a gyerekeit, akik közül az egyik lány szembefordul a hagyománnyal, és a családi halászhajó helyett a helyi plázában vállal munkát.

Az eredetiben ismert színészek adják a hangjukat több karakternek, például Nick Offerman, Will Forte és Megan Mullaly is közreműködik a sorozatban, miközben Alanis Morissette például önmaga rajzolt verzióját szólaltatja meg.