Több magyar híresség is nagyon fiatalon lett anya

2020.06.28. 10:29

Első kisbabáját várja Radics Gigi, aki még csak 23 éves, de korábban is többször mondta, hogy mindig fiatalon szeretett volna gyereket vállalni. A húszas évei elején szült a korábbi műsorvezető, Ada is, 23 évesen lett anya Sarka Kata, 22 évesen Csobot Adél, és csak 20 éves volt Szinetár Dóra, mikor első gyerekét világra hozta. 

Radics Gigi

A 23 éves énekesnő nemrég árulta el, hogy Mikus Áron szobrász a párja, majd pár héttel később az is kiderült, hogy első közös babájukat várják. Radics Giginek kislánya lesz, és ősszel érkezik, a szülők pedig már nagyon várják.

Mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni, és korábban állandóan azt hangoztattam, hogy csak meg kell találnom ehhez a megfelelő partnert. Most megtaláltam, és bár nem tűztük ki pontosan a családalapítás időpontját, nyitottan vártam ezt a fordulatot" - mesélte.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

"Áron már most mondogatja, hogy szeretné, ha lenne testvére a kisbabánknak. Sosem felejtem el, amikor a második randinkon megpusziltuk egymást, és mind a ketten úgy éreztük, mintha belénk csapott volna a villám" - árulta el.

Csobot Adél

Az énekesnő 22 évesen hozta világra az első fiát, Nátánt, majd 2018-ban megszületett Ádin is. Világéletemben fiatal anyuka szerettem volna lenni. Már tízévesen, mikor tudatosan láttam a világot, csak ezt hangoztattam az anyukámnak, hogy én nagyon szeretnék fiatal anyuka lenni"- mesélte korábban a Mokkában.

Forrás: Csobot Adél / Instagram

Szekeres Nóra

A Kölyökidőből ismert műsorvezető csak 13 éves volt, amikor megismerte későbbi férjét, a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrt, akivel egymásba szerettek, és családot alapítottak. Szekeres Nóra alig 20 évesen szülte meg kislányát, Noát, majd másfél évvel később Milán is a világra jött.

Forrás: Marton Szilvia

"Nagyon-nagyon boldog voltam, mikor kiderült, hogy terhes vagyok, és én azt gondolom, hogy teljesen mindegy, hogy mikor leszel anyuka, mivel mindig lesznek nehézségek" - mondta.

Luxus Vivien

Az 1990-es születésű Vasvári Vivien 2014-ben hozta világra kislányát, majd 2018-ban a kisfiát. Jelenleg egyedül neveli Arianát és Edwardot, de sokszor elmondja, hogy mindenképp szeretne még gyereket vállalni a későbbiekben.

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

"A családom a mindenem! A gyerekeim egészsége, nevetése, boldogsága a legfontosabb a világon! Értük élek, és értük képes lennék bármire!" - írta korábban egy közös képük mellett.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Előző
  • 1
  • 2
Következő