Több magyar híresség is nagyon fiatalon lett anya

Radics Gigi, Szekeres Nóra, Pintér Adri, Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Első kisbabáját várja Radics Gigi, aki még csak 23 éves, de korábban is többször mondta, hogy mindig fiatalon szeretett volna gyereket vállalni. A húszas évei elején szült a korábbi műsorvezető, Ada is, 23 évesen lett anya Sarka Kata, 22 évesen Csobot Adél, és csak 20 éves volt Szinetár Dóra, mikor első gyerekét világra hozta. 
Vágólapra másolva!

Radics Gigi

A 23 éves énekesnő nemrég árulta el, hogy Mikus Áron szobrász a párja, majd pár héttel később az is kiderült, hogy első közös babájukat várják. Radics Giginek kislánya lesz, és ősszel érkezik, a szülők pedig már nagyon várják.

Most megtaláltam, és bár nem tűztük ki pontosan a családalapítás időpontját, nyitottan vártam ezt a fordulatot" - mesélte.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

"Áron már most mondogatja, hogy szeretné, ha lenne testvére a kisbabánknak. Sosem felejtem el, amikor a második randinkon megpusziltuk egymást, és mind a ketten úgy éreztük, mintha belénk csapott volna a villám" - árulta el.

Csobot Adél

Az énekesnő 22 évesen hozta világra az első fiát, Nátánt, majd 2018-ban megszületett Ádin is.

Már tízévesen, mikor tudatosan láttam a világot, csak ezt hangoztattam az anyukámnak, hogy én nagyon szeretnék fiatal anyuka lenni"- mesélte korábban a Mokkában.

Forrás: Csobot Adél / Instagram

Szekeres Nóra

A Kölyökidőből ismert műsorvezető csak 13 éves volt, amikor megismerte későbbi férjét, a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrt, akivel egymásba szerettek, és családot alapítottak. Szekeres Nóra alig 20 évesen szülte meg kislányát, Noát, majd másfél évvel később Milán is a világra jött.

Forrás: Marton Szilvia

"Nagyon-nagyon boldog voltam, mikor kiderült, hogy terhes vagyok, és én azt gondolom, hogy teljesen mindegy, hogy mikor leszel anyuka, mivel mindig lesznek nehézségek" - mondta.

Luxus Vivien

Az 1990-es születésű Vasvári Vivien 2014-ben hozta világra kislányát, majd 2018-ban a kisfiát. Jelenleg egyedül neveli Arianát és Edwardot, de sokszor elmondja, hogy mindenképp szeretne még gyereket vállalni a későbbiekben.

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

"A családom a mindenem! A gyerekeim egészsége, nevetése, boldogsága a legfontosabb a világon! Értük élek, és értük képes lennék bármire!" - írta korábban egy közös képük mellett.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!