Megújulva tér vissza a színpadra Korda György és Balázs Klári

Budapest, 2016. szeptember 14. Balázs Klári (született: Boros Klára) énekesnő és férje, Korda György táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Balázs Klári és Korda György már nagyon készülnek a visszatérésre, megújítják a repertoárt, rég hallott dalokkal készülnek a közönségnek.
Vágólapra másolva!

"Természetesen rendszeresen skálázunk, karbantartjuk a hangunkat, hiszen nem vagyunk annyira edzésben, mint amikor előadásaink vannak minden héten. Emellett folyamatosan hallgatjuk a dalainkat, mert úgy gondoltuk, nem árt egy kis frissítés. Nagy valószínűséggel előveszünk pár olyan slágert, amit már régen énekeltünk színpadon" - árulta el a Blikknek Balázs Klári.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Emlékszem, 1958-tól 1970-ig több mint 150 kislemezem jelent meg, de emellett volt számos rádiófelvételem, egyéb megjelenésem" - tette hozzá Korda György, és azt is elmondta, hogy nemcsak a régi slágereiket, de a közösségi oldalukat is böngészik, hogy a rajongóik milyen javaslatokkal állnak elő, milyen dalokra vágynak.

Természetesen nemcsak hangban, de fizikailag is szeretnének a topon lenni, ezért minden nap szobabicikliznek, vagy sétálnak egyet a ház körül.