Titkos vendégszerepükben senki nem ismerte fel ezeket a sztárokat

Daniel Craig mint rohamosztagos a Star Wars: Az ébredő Erőben
Vágólapra másolva!
Nemrég kiderült, hogy maga Luke Skywalker, vagyis Mark Hamill is közreműködött az élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian egyik részében, de még a legnagyobb rajongóknak sem tűnt fel, miután csak a hangját kölcsönözte egy droidnak. Más filmekben és sorozatokban is találkozhattunk hasonló, titkos cameókkal, nem egy világsztár jelent már meg úgy a vásznon vagy a képernyőn, hogy senki észre se vette. Ne hagyja ki a videókat, pár alkotásra talán más szemmel fog nézni utánuk!
Vágólapra másolva!

Daniel Craig – Star Wars: Az ébredő Erő

A Star Wars-franchise-ban a rengeteg, arcot is takaró jelmez miatt sok lehetőség van a sztárok elrejtésére, a leghíresebb színészeket sem ismernénk fel például a birodalmi rohamosztagosok maszkjában. A legutóbbi James Bond Az ébredő Erő-ben játszott el egy ilyen szerepet – állítólag ő öltözött be ebben a jelenetben, de egy másik videó szerint többen is megjelentek már a fehér páncélban:

Matt Damon – Deadpool 2.

Brad Pittet nem volt nehéz felismerni a Deadpool 2.-ben – hiába játszott láthatatlan embert –, Damont azonban talán csak a legádázabb rajongói szúrták ki, annyira el volt maszkírozva, arról nem is beszélve, hogy alapból távolról vették fel a jelenetét. Ő volt a platón a bal oldali alak, aki a vécépapír haszontalanságáról magyarázott a társának:

Jim Carrey – Hanta boy

Carrey nemcsak a főszereplője volt a Hanta boy-nak, de egy másik, nyúlfarknyi szerepben is megjelent a filmben, ráadásul egy régebbi karakterét idézte meg. Az In Living Color című szkeccsműsorban ő alakította a szerencsétlen Bill tűzoltóparancsnokot, aki állandóan megsérült a munkája közben – őt játszotta el újra a Hanta boy-ban, legalábbis a tűzoltóruha mellett a jellegzetes szájtartás is erre enged következtetni:

Cameron Diaz – Különvélemény

Tom Cruise a Különvélemény-ben előző filmjéről, a Vanília égbolt-ról is megemlékezett egy rövid jelenetben, az alábbi videón 0.15-én feltűnt férfi – aki kiszúrta Cruise karakterét a metrón – ugyanis nem más volt, mint a Vanília égbolt rendezője, Cameron Crowe. Őt még talán fel lehetett ismerni, jobbra mögötte viszont utazott egy szőke nő is, aki félig takarásban volt az ülés támlája miatt: nos, ő volt Diaz, akivel Cruise szintén a Vanília égbolt-ban dolgozott együtt.

Cynthia Nixon – Lepattintva

A Szex és New York színésznője természetesen akkor jelent meg, amikor a főszereplő, Jason Segel figurája egy bárban kóstolgatta egymás után a koktélokat. A videón kicsivel a 30. másodperc előtt a férfi a Szex és New York-ról kezdett el beszélni, és még meg is kérdezte magától, hogy „Mi a helyzet, Miranda?", amikor Miranda alakítója elsétált mögötte:

Lapozzon, a fele még hátravan, tudunk még pár titkos cameóról!