Elvette 27 éves barátnőjét egy 66 éves sztár

YouTube Presents a Best Fest Production, CASH FEST, In Celebration Of YouTube Originals Documentary THE GIFT: THE JOURNEY OF JOHNNY CASH GettyImageRank1 arts culture and entertainment bestof topix
NASHVILLE, TENNESSEE - NOVEMBER 10: Dennis Quaid and Laura Savoie attend CASH FEST In Celebration Of YouTube Originals Documentary THE GIFT: THE JOURNEY OF JOHNNY CASH at War Memorial Auditorium on November 10, 2019 in Nashville, Tennessee. Terry Wyatt/Getty Images for YouTube/AFP
Vágólapra másolva!
Negyedszer nősült Dennis Quaid, elvette 39 évvel fiatalabb barátnőjét, Laura Savoie-t.
Vágólapra másolva!

A kétszeres Golden Globe-jelölt Dennis Quaid és a jelenleg a PhD megszerzésére készülő barátnője, Laura Savoie összeházasodtak június elején, írja a People magazin.

Dennis Quaid és Laura Savoie Forrás: AFP/2019 Getty Images/Terry Wyatt

A világjárvány miatt eredetileg elhalasztották volna az esküvőt, de aztán inkább megtartották úgy, hogy rajtuk kívül csak a pap volt jelen, a tanúkat is ő helyettesítette. A People ezzel együtt közölt egy exkluzív fotót a friss házaspárról, ezt itt nézheti meg.

Quaidnek ez a negyedik házassága, korábban P. J. Soles, Meg Ryan, illetve Kimberly Buffington volt a felesége, utóbbi két nőtől összesen három gyereke is van.