Kamarás Iván: Jó kémia van közöttünk, abszolút összeillünk

Kamarás Iván
Vágólapra másolva!
Kamarás Iván is szerepelni fog a Mintaapák folytatásában, már megvolt a közös fotózás a főszereplőkkel, és olvasópróbát is tartottak.
Vágólapra másolva!

"Nagyon izgalmas volt, jó kémia van közöttünk, abszolút összeillünk. Felhőtlen szórakozás volt" - mesélte a Mintaapák új szereplője, Kamarás Iván a Mokkában. Géza szerepében tűnik majd fel a TV2 sorozatában, Szabolcsként majd Makranczi Zalánt, Tamás karakterében pedig Száraz Dénest láthatják a nézők a Mikit alakító Mészáros Béla mellett.

A színész reagált a napokban megjelent hírre is, miszerint átokként élte meg, hogy szép külsővel áldotta meg a sors. "Az ember soha nem elégedett a saját külsejével, ezért próbál mindent megtenni, megpróbáljuk a maximumot kihozni belőle, és még így sem vagyunk teljesen elégedettek, legalábbis én így vagyok vele. (...) Szerencsésnek érzem magam, hiszen nem érzem azt, hogy a külsőm predesztinált volna azokra a szerepekre, melyeket eljátszottam. Én egy karakterszínész vagyok, egy hős külsejében, ezért nagyon sok izgalmas lehetőségem nyílt olyan szerepeket eljátszani, amit egyébként csak a külsőm alapján nem feltétlenül osztottak volna rám" - mondta.