Magyar sztárok, akik terhesen mondták ki az igent

tóth gabi, kollányi zsuzsi, kulcsár edina
Vágólapra másolva!
Kollányi Zsuzsi az ikrei után újabb kisbabát vár, párjához pedig a napokban ment hozzá hét hónapos kismamaként. Már a babával a hasában mondta ki az igent Tóth Gabi is Krausz Gábornak tavaly ősszel, Kulcsár Edina is az első gyerekével volt várandós, amikor összeházasodott Csutival, és Bordán Lili is nagy hassal házasodott a Bahamákon a születésnapján. Nézze meg, mely magyar hírességek álltak az oltár előtt terhesen!
Vágólapra másolva!

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi nemrég jelentette be, hogy újra kisbabát vár, majd nem sokkal később azt is elárulta egy sejtelmes képpel, hogy párja megkérte a kezét. Az énekesnő már két kisfiú édesanyja, a harmadik fiú is hamarosan megszületik - így mondta ki az igent gyerekei apjának.

Asszony lettem, jelentem!

- fűzte az esküvői képhez, melyen a teljes család látható.

Tóth Gabi

Az énekesnő titokban ment hozzá a Séfek Séfe zsűritagjához, Krausz Gáborhoz tavaly októberben, azóta pedig a kislányuk is megszületett. Tóth Gabi utólag rengeteg képet tett közzé az esküvőről, melyen már jó nagy hassal vett részt. "Mindig te leszel számomra az első, és ezt komolyan is gondolom. Neked akarom adni a világot, sosem veszem vissza, és nem is hagyom, hogy ezt bármi megakadályozza" - írta akkor az esküvői képeik mellett.

"Ember tervez, Isten végez – pont így jártunk most mi is. Vidéki lány vagyok, szerintem az a normális, ha az eljegyzés után jön az esküvő, neki is álltunk azonnal a tervezésnek, hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. (...)

(...) A szülés előtt két hónappal már teljesen jól vagyok, hétvégén kimondtuk a boldogító igent. Végül nem egészen úgy házasodtunk össze, ahogyan terveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt" - árulta el a házasságkötés után.

Kulcsár Edina

A szépségkirálynő ma már kétgyerekes anya, még első kisbabáját várta, mikor egy hirtelen jött ötlettől vezérelve gyorsan összeházasodtak Csutival. Mindössze 16 vendéget hívtak, és a bő, uszályos ruha is elmaradt.

"Ilyenkor már nem érzi magát olyan komfortosan egy nő, de ez sem tántorított el, mert szerettem volna, hogy a fiam házasságba szülessen, hiszen mégis más érzés a férjednek gyereket szülni, mint a vőlegényednek" - mondta az esküvő után a modell. Úgy döntöttek, hogy később még egy esküvőt tartanak, amin már ott lesznek a gyerekek is.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!