Letartóztatták a Maroon 5 zenekar egyik tagját

2018 iHeartRadio Music Awards - Show GettyImageRank1 People Performance HORIZONTAL THREE QUARTER LENGTH USA California MUSIC Broadcasting Two People Photography Inglewood Adam Levine - Singer Mickey Madden Maroon 5 Arts Culture and Entertainment The Forum
INGLEWOOD, CA - MARCH 11: Mickey Madden (L) and Adam Levine of Maroon 5 perform onstage during the 2018 iHeartRadio Music Awards which broadcasted live on TBS, TNT, and truTV at The Forum on March 11, 2018 in Inglewood, California. Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia/AFP
Vágólapra másolva!
Letartóztatták a Maroon 5 basszusgitárosát, Mickey Maddent, családon belüli erőszak ellene a vád.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i rendőrség letartóztatta a Maroon 5-ban basszusgitározó Mickey Maddent, írja a People magazin. A zenészt azóta 50 ezer dolláros óvadék fejében szabadon engedték, szeptemberben kell megjelennie a bíróságon.

Mickey Madden és a frontember, Adam Levine a Maroon 5 egyik koncertjén Forrás: AFP/2018 Getty Images/Kevin Winter

Az egyelőre nem derült ki, hogy Madden pontosan mit követett el – vagy mivel vádolják –, a rendőrségi szóvivő csak annyit közölt, hogy az ő esetében a családon belüli erőszak kimondottan kapcsolaton belüli erőszakra utal.

A Maroon 5-ot menedzselő csapat kiadott egy közleményt, miszerint nagyon komolyan veszik az ügyet – vagyis Maddent a bűnössége esetén akár még ki is rúghatják az együttesből.

A zenésznek egyébként már korábban is volt ügye a rendőrséggel, 2016-ban drogbirtoklásért tartóztatták le.