Bonyolult, de legalább biztonságos egy tehetségkutató forgatása

Az America's Got Talent műsorvezetője, Terry Crews és a zsűri: Howie Mandel, Heidi Klum, Sofía Vergara, Simon Cowell
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban lassan feloldják a világjárvány miatti korlátozásokat, újra munkába állt az America's Got Talent csapata is. De milyen biztonsági intézkedéseket kell betartaniuk a forgatáshoz?
Vágólapra másolva!

A részletes forgatókönyv nélküli műsorok – realityk, vetélkedők, tehetségkutatók – közül az America's Got Talent stábja vette fel először a munkát az Egyesült Államokban, legalábbis ami az ismertebb, országos produkciókat illeti.

A Deadline-nak többek között az ötletgazda és zsűritag, Simon Cowell mesélt arról, hogy milyen biztonsági intézkedéseket hoztak: már a bevonulás sem lesz szokványos, hisz a zsűritagok kocsival érkeznek majd az autósmozira emlékeztető stúdióba, és egymástól megfelelő távolságban ülnek a rendezői székükbe:

Az America's Got Talent zsűrije: Howie Mandel, Heidi Klum, Sofía Vergara, Simon Cowell Forrás: NBC/2020 NBCUniversal Media, LLC/Nbc

A zsűritagok – a műsorvezetővel, Terry Crewsszal együtt – maszkot is vesznek fel, amikor épp nem a kamerába beszélnek, a különböző részlegekhez tartozó stábtagok jobbára telefonon vagy walkie-talkie-n tartják a kapcsolatot, a versenyzők pedig mind saját mikrofonnal érkeznek.

Az első hat válogatót egyébként már korábban leforgatták, így most a második szakasszal, az élő adások előtti szűréssel kezdenek – de ezek számát is csökkentették biztonsági okokból: négy adás helyett csak egyet vesznek fel, így a versenyzők is kevesebben lesznek.