Rendhagyó júliussal színesíti a vakációt a FEM3

Zombiház-alakítás
Vágólapra másolva!
A FEM3 nyáron is izgalmas tartalmakkal garantálja a kikapcsolódást, ráadásul júliusban bónuszhelyen élvezhetik a csatorna kínálatát a Vodafone előfizetői.
Vágólapra másolva!

Napjaink népszerű egészségtrendjei kerülnek fókuszba a Kézikönyv az örök élethez című sorozatban, amely a tények és tévhitek útvesztőjében kalauzolja el a nézőket, hasznos tippekkel és információkkal - közölte a csatorna. A kanadai dokumentumsorozat országos tévépremierként érkezik július 4-től, szombaton és vasárnap 21:30-tól. Hat epizódon át tárja fel az egészséges életmód témakörét, a vitatott eljárásokon, sztárdiétákon vagy akár az ősi gyógymódokon keresztül.

Vakmerő kalandba vágott egy brit házaspár, hiszen egy 19. századi francia kastélyból varázsoltak álomotthont a Kastélyból álomotthon című sorozatban. Ám a munka nem áll meg, hiszen a Strawbridge család újabb és újabb tervekkel folytatja a rendhagyó projektet, amit országos tévépremierként, minden hétköznap 21 órától láthatnak a nézők. Aki további ötletekre vágyik, vagy éppen az építészet és a lakberendezés szerelmese, olyan további népszerű tartalmak közül válogathat, mint a Vízparti álomotthonok, a Zombiház-alakítás vagy az Újratervezés.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Július 2-től 30-ig a FEM3 csatorna bónuszbesorolásban lesz elérhető a Vodafone-nál, a 15-ös EPG pozícióban.