Saját húga vádol szexuális zaklatással egy műsorvezetőt

WIRED25 Festival: WIRED Celebrates 25th Anniversary - Day 2 GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
SAN FRANCISCO, CA - OCTOBER 14: Adam Savage speaks at WIRED25 Festival: WIRED Celebrates 25th Anniversary ? Day 2 on October 14, 2018 in San Francisco, California. Phillip Faraone/Getty Images for WIRED25 /AFP
Vágólapra másolva!
Saját húga vádolja szexuális zaklatással az Állítólag... egyik műsorvezetőjét, Adam Savage-et.
Vágólapra másolva!

Az itthon is kedvelt Állítólag... (Mythbusters) egyik házigazdáját, Adam Savage-et beperelte a húga, Miranda Pacchiana, azt állítja, hogy a férfi éveken át zaklatta őt, amikor gyerekek voltak.

A kereset szerint Pacchiana hét-, a bátyja pedig kilencéves volt, amikor a szexuális zaklatás elkezdődött, ez pedig komoly negatív hatással volt a lány lelki fejlődésére.

"Gyerekként ez a tapasztalat alapjaiban ásta alá a biztonságérzetemet, és összezúzta az önbizalmamat. Évtizedekkel később is depresszióval és szorongással küzdöttem" – írta blogján a felperes.

Adam Savage Forrás: AFP/2018 Getty Images/Phillip Faraone

Savage az ügyvédjén keresztül azt üzente, hogy a húgának komoly problémái vannak, több családtagról is állított már hasonlókat, csak hogy kapjon némi figyelmet.

"Remélem, hogy a húgom megkapja a kellő segítséget ahhoz, hogy megtalálja a békéjét, de ennek a mostani állapotnak véget kell vetni" – mondta.