Elköltözik szüleitől a terhes Radics Gigi

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Új otthonba költözik Radics Gigi és párja, nem messze az énekesnő szüleitől találtak ideális lakást.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő és párja, Mikus Áron szobrászművész tavaly nyár óta alkotnak egy párt, néhány hónap múlva pedig megszületik a kislányuk, Bella Szofia is. Úgy döntöttek, hogy összeköltöznek, és már a megfelelő otthont is megtalálták.

"Azt hiszem, senkinek nem egyszerű, ha el kell válnia a családjától, költöznie kell, de ez az élet rendje. A szüleim elfogadták, támogatnak, örülnek a döntésemnek. Amikor elkezdtünk lakásokat nézni, akkor két fő szempont volt: az egyik, hogy közel maradjunk a családomhoz, hiszen

a másik pedig, hogy kényelmesnek találjuk az új otthont. Végül nagyjából tíz perc távolságra a szüleimtől találtunk is egy szép lakást, hatalmas terasza van, imádjuk!" - mesélte Radics Gigi a Blikknek.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

A költözés jelenleg is zajlik, már csak néhány hét, és minden készen áll arra, hogy együtt éljenek. "A babaszoba is készül, s bár azt még nem szeretném elmondani, hogy milyen színű lesz a fal, annyit elárulhatok, hogy nem rózsaszín, mert azt nem szeretem" - tette hozzá, és elárulta azt is, hogy egy stúdiót is berendeznek, hogy tudjon dolgozni a kicsi mellett.