Újra megpróbálja együtt Khloé Kardashian és hűtlen exe

Öngyilkossággal fenyegetőzött Khloé Kardashian volt barátja, Tristan Thompson
LOS ANGELES, CA - MARCH 10: Tristan Thompson and Khloe Kardashian pose for a photo as Remy Martin celebrates Tristan Thompson's Birthday at Beauty & Essex on March 10, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Jerritt Clark/Getty Images for Remy Martin )
Vágólapra másolva!
Nagyon úgy tűnik, hogy Khloé Kardashian és az őt többször megcsaló exe, Tristan Thompson kibékültek.
Vágólapra másolva!

Újra megpróbálja együtt Khloé Kardashian és Tristan Thompson, legalábbis ha hinni lehet az őket jól ismerő forrásnak, aki a People magazinnak nyilatkozott.

Tristan Thompson és Khloé Kardashian 2018-ban Forrás: Getty Images for Remy Martin/2018 Jerritt Clark/Jerritt Clark

Az ismerős szerint a párost a karantén hozta újra össze, Thompson pedig azóta is nagyon próbálkozik, hogy bizonyítson a nőnek, azt is meg akarja mutatni, hogy jó apja tud lenni kétéves kislányuknak, True-nak.

Annyi az érintettek közösségi oldaláról is kiderül, hogy Thompson ott volt Kardashian 36. születésnapi partiján, sőt a jeles alkalomból szívhez szóló üzenettel is köszöntötte, az egekig dicsérve a nőt:

Thompson és Kardashian viszonya sosem volt egyszerű, a férfi a család barátjával, Jordyn Woodsszal is kavart közben, de állítólag már 2018-ban is megcsalta Kardashiant, amikor az terhes volt a gyerekükkel.